Over Klein Transport

Ons verhaal

2009, de oprichting van Klein Transport is een feit. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan in de transportsector werd het tijd voor een volgende stap. Met twee vrachtwagens begonnen we te rijden in het tankcontainervervoer.

2009, de oprichting van Klein Transport is een feit. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan in de transportsector werd het tijd voor een volgende stap. Met twee vrachtwagens begonnen we te rijden in het tankcontainervervoer. Het kantoor was gevestigd op de zolderkamer thuis. Zakelijke afspraken vonden plaats aan de keukentafel. Door de jaren heen werden en er kleine stapjes en grote stappen gezet om uiteindelijk uit te groeien tot het bedrijf wat we nu zijn. Onze specialisatie ligt nog steeds in het tankvervoer. Wij zijn onder andere door goed gekwalificeerde en opgeleide medewerkers en certificering van ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare logistieke partner in de chemische industrie.

Ons huidige wagenpark kan echter breed worden ingezet, we rijden naast de tankcontainers ook met bijvoorbeeld koelopleggers, tautliners en diepladers. Dagelijks zijn wij met ongeveer twintig auto’s onderweg om alle klanten te bedienen. Het onderhoud van deze vrachtwagens doen wij in eigen beheer.

Klein Transport is een familiebedrijf, waar korte communicatielijnen, betrouwbaarheid en duidelijkheid van groot belang zijn. Precies deze waarden kenmerken ook onze relatie met klanten.

Wij gaan geen enkele logistieke uitdaging uit de weg!

Hart voor de zaak.