Specialisten in vervoer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat wij doen

Tankvervoer.

Dagelijks zijn wij onderweg met tankcontainers binnen Europa. Wij zijn door onze jarenlange ervaring uitgegroeid tot een betrouwbare logistieke partner in de chemische industrie

Geconditioneerd vervoer.

Voor meerdere opdrachtgevers verzorgen wij het vervoer van voornamelijk verse groenten, fruit, planten en bloemen.

Internationaal.

Naast tankvervoer en geconditioneerd vervoer zijn wij ook thuis in het internationaal vervoer met tautliners of mega trailers.

Advies op maat?

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eens naar onze mogelijkheden. We komen graag samen met u tot een passende oplossing.

Uw vracht van A naar B

Als wij onderweg zijn met uw vracht, dan houden wij ons uiteraard aan de afspraken die we gemaakt hebben. Wij houden u altijd op de hoogte over het verloop van de rit, of als er bijzonderheden zijn. Alle vrachtwagens zijn voorzien van een boordcomputer waardoor wij u altijd nauwkeurige informatie kunnen geven. Wij bieden u ook de mogelijkheid om via onze digitale portal uw vracht zelf te kunnen volgen.

Solliciteren bij Klein Transport?

Pak nu je kans en stuur ons je CV + motivatie. 

Klik op de sollicitatieknop!

Over ons

2009, de oprichting van Klein Transport is een feit. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan in de transportsector werd het tijd voor een volgende stap. Met twee vrachtwagens begonnen we te rijden in het tankcontainervervoer. Het kantoor was gevestigd op de zolderkamer thuis. Zakelijke afspraken vonden plaats aan de keukentafel. Door de jaren heen werden en er kleine stapjes en grote stappen gezet om uiteindelijk uit te groeien tot het bedrijf wat we nu zijn. Onze specialisatie ligt nog steeds in het tankvervoer. Wij zijn onder andere door goed gekwalificeerde en opgeleide medewerkers en certificering van ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare logistieke partner in de chemische industrie.

Uw vracht is onze prioriteit.