Verhaal van Patrick

Sinds 15 juli 2018 ben ik actief als chauffeur bij Klein Transport. Voorheen was ik werkzaam als magazijn medewerker binnen een multinational in de hygiëne industrie. Ik heb de keuze gemaakt om als chauffeur mijn carrière voort te zetten. Na het lezen van een vacature heb ik besloten om binnen dit bedrijf te solliciteren. Een keuze waar ik tot op heden geen moment spijt van heb gehad. Rijden voor Klein Transport betekent een variatie aan werk, het ene moment ben je op weg met een tankcontainer en het andere moment met een koeloplegger. De werksfeer is uiterst prettig te noemen. Met een baas die jou persoonlijk kent en je bij je voornaam noemt in plaats van nummer 143. Met collega’s die altijd bereid zijn te helpen, stap ik elke dag met een glimlach in de auto om weer de weg op te gaan voor dit bedrijf. Kortom, Klein Transport is een bedrijf waar je met plezier je werk doet.